Tervetuloa Kauneuspilkku Helsinkiin!

Just be you – Ole oma itsesi, on Kauneuspilkku Helsingin motto ja kannustus kaikille. Jokainen meistä on oma upea itsensä persoonallisine piirteineen. Myös ihomme ja sen tarpeet ovat yksilöllisiä. Hoitolassani saat juuri sinun ihollesi räätälöityjä kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita ja juuri silloin kun sinulle sopii.

Hoitola palvelee joustavasti sopimuksen mukaan, ja kätevintä on tehdä ajanvaraus sähköisen ajanvarauksen kautta. Mikä ajanvarauksessa tarjolla olevat ajat eivät käy sinulle, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse niin sumplitaan yhdessä, löydämme varmasti sopivan sopivan ajan.

Shoppitunnit tiistaisin tai varaa oma shoppiaika

Joka viikon tiistaina klo 17–19 ovat shoppitunnit, jolloin ovet ovat auki ilman ajanvarausta. Silloin voi tulla hankkimaan juuri niitä hoitototteita, jotka kotona ovat vähissä tai jopa kokonaan loppu tai vain tutustumaan hoitolassani tarjolla oleviin ihonhoidon ja ehostuksen tuotteisiin, ja samalla saamaan konsultaatiota ihon hoitamiseen.  Tiistain shoppitunti ei varmasti aikataulullisesti aina sovi jokaisen kalenteriin, mutta jokainen voi halutessaan varata myös aivan henkilökohtaisen shoppiajan sähköisestä ajanvarauksesta itselle sopivaan aikaan. Lähtökohtaisesti henkilökohtainen ajanvarauksen kautta shoppiaika on 15 min.

lahjakortit

Ilahduta lahjakortilla! Lahjakortin voi käydä ostamassa joko shoppitunnilla tai varata sen hankkimiseen ajanvarauksesta shoppiajan.  Lahjakortin voi myös tilata minulta sähköpostitse (info@kauneuspilkkuhelsinki.fi). Sähköpostitse tulleen lahjakorttitilauksen voi maksaa laskulla ja lahjakortin voi saada joko sähköisenä tai voin lähettää sen postitse. 

 

Rauhallinen ja kiireetön hoitoaika jokaiselle asiakkaalle

Haluan varmistaa rauhallisen ja häiriöttömän hoitoelämyksen jokaiselle asiakkaalleni. Pyydänkin ystävällisesti, että saavut varaamaasi hoitoon mahdollisimman täsmällisesti. On hyvä huomioida, että kesken hoidon en vastaa puhelimeen enkä myy tuotteita – soitan kyllä takaisin. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse info@kauneuspilkkuhelsinki.fi.

Kauneuspilkku Helsinki sijaitsee kantakaupungin alueella Ullanlinnassa. Osoite on Pietarinkatu 13.

Jos tulee este, vaihda tai peru aika ajoissa

Joskus voi käydä niin, että sinulle tuleekin este. Tällöin pyydän, että siirrät tai perut varaamasi hoitoajan viimeistään 24 tuntia ennen hoidon alkua. Peruuttamattomista käyttämättä jätetyistä sekä alle 24 tuntia perutuista varauksista veloitan varatun hoidon täyden hinnan.

 

Yrityksen yhteystiedot

Kauneuspilkku Helsinki
Riitta Käppi
info@kauneuspilkkuhelsinki.fi
p. 050 540 4707

Pietarinkatu 13 LH 6
00140 Helsinki

y-tunnus: 2914806-8