kauneuspilkku_logo-01.jpg
 
 

Kauneuspilkku Helsingin monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat kasvohoidot, vartalohoidot, jalkahoidot, sokeroinnit, manikyyrit ja Shellac-kestolakkaukset sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset.

Olet lämpimästi tervetullut hemmoteltavaksi!


Ajankohtaista

Kesä alkaa kääntyä kohti syksyä, josta toivomme kaunista ja kuulasta! Näin vuodenajan vaihtuessa on hyvä hetki käydä puhdistavassa ja kosteuttavassa kasvohoidossa. Ilmojen viilentyessä on tarpeellista seurata, miten oman ihon tarpeet muuttuvat, onko syytä siirtyä tuhdimpaan voiteeseen tai hankkia lisäkosteutusta seerumin avulla.

Syyskuu toi myös hieman yllättävän mutta tässä tapauksessa onneksi vain väliaikaisen käänteen hoitolan arkeen. Pietarinkatu 13:n julkisivuun tehdään korjauksia ja se voi aiheuttaa päiväaikaan remonttiääniä, jotka kuuluvat hoitolaan sisälle (liiketilojen sisätiloissa ei siis tehdä remonttia). Meille kivijalkaliikkeiden yrittäjille on luvattu, että äänihaitat pyritään pitämään mahdollisimman vähäisinä. Korjaustöiden arvioitu aikataulu on, että ne valmistuvat syyskuun aikana. Korjaustöitä tehdään arkisin päiväaikaan, viikonloppuja ja iltoja ne eivät häiritse. Omalta osaltani tarjoan arkipäivien päiväaikaan (ennen klo 15.00 alkavat ajat) normaalihintaisista hoidoista -15 % syyskuun ajan. Toivottavasti tämä rohkaisee varaamaan myös päiväaikoja!

-15 % KAIKISTA ENNEN KLO 15.00 ALKAVISTA HOIDOISTA MA-PE

Syyskuun aikana Pietarinkatu 13:ssa tehdään julkisivukorjauksia, jotka voivat aiheuttaa satunnaista remonttiin liittyvää ääntä. Näihin mahdollisiin ylimääräisiin remontin ääniin ja aikatauluihin en pysty vaikuttamaan, mutta ymmärrettävästi julkisivun korjaukset ovat tarpeellisia ja ne täytyy tehdä.

Remontin mahdollisista äänihaitoista johtuen tarjoan syyskuun ajan arkipäivinä (ma-pe) -15 % kaikista normaalihintaisista hoidoista, jotka alkavat ennen klo 15.00. Tarjous on voimassa syyskuun ajan. Ilta-aikaan ja viikonloppuisin remonttia ei tehdä.

LE GRAND CLASSIQUE -KASVOHOITO -20 %

Kauneuspilkun suosituin kasvohoito Le Grand Classique syyskuussa etuhintaan -20 %:

  • Le Grand Classique 60 min 79,20 e (norm. 99 e)

  • Le Grand Classique 90 min 95,20 e (norm. 119 e)

Le Grand Classique -kasvohoito tehdään ranskalaisella Yon-Ka-sarjalla. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, rakeeton kuorinta, syväkuorinta Active Micro Peel -hedelmähapoilla, tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, kasvohieronta, ihotyypin mukainen naamio ja lopuksi ihotyypin mukainen kosteusvoide. Naamion vaikutusaikana saat vielä käsien hieronnan.

YON-KAN UPEAT JA YLELLISET TUOTESETIT OVAT TULLEET

Yon-Ka Hydratation -lahjasetin tuotteet hoitavat, hellivät ja kosteuttavat kasvojen ihoa. Setti sisältää normaalikokoisen Hydra N1 -kosteusvoiteen 50 ml sekä lisäksi minikokoisina Lait Nettoyant -puhdistusemulsion 30 ml ja Hydra N1 -naamion 15 ml, joka muuten sopii erinomaisesti käytettäväksi myös yönaamiona. Tuotteet on pakattu kauniiseen ja kätevään kosmetiikkalaukkuun.

Etusi on, että maksat vain normaalikokoisen Hydra N1 -kosteusvoiteen, minikokoiset tuotteet ja kosmetiikkalaukun saat lahjana. Yon-Ka Hydratation -tuotesetin hinta on 59 e.

Toinen Yon-Kan tuotesetti tuo ylellisyyttä vartalonhoitoon. Body-tuotesetti sisältää normaalikokoisina tuotteina Huile Delicieuse -vartaloöljyn 100 ml ja Gommage aux Sucre -sokerikuorinnan 200 ml vartalolle. Vartalotuotteiden upea tuoksu tulee tiarekukasta ja jasmiinista. Etusi on -25 % tuotteiden yhteishinnasta, lisäksi saat lahjana kauniin kosmetiikkalaukun johon tuotteet on pakattu. Body-tuotesetin hinta on 66 e (norm. 88 e).

Yon-Kan tuotesetit ovat ihanat itselle tai lahjaksi! Ostoksille pääsee varaamalla henkilökohtaisen shoppiajan ajanvarauksesta.

POISTOTUOTTEITA -40 JA -50 %

Tule tekemään löytöjä poistopöydältä! Poistotuotteissa on laatukosmetiikkaa Ekopharmalta, Yon-Kalta, Alima Purelta ja Kjaer Weisilta. Lisäksi Ekopharman uv-suojatuotteet -30 ja -40 %.

Osa poistotuotteista on sellaisia, jotka poistuvat Kauneuspilkun valikoimasta (mutta eivät valmistajilta) ja osa päiväystuotteita (päiväystä on vielä jäljellä, mutta parasta ennen -päivä lähestymässä). Ostoksille pääset varaamalla ajanvarauksesta henkilökohtaisen shoppiajan (15 min).

 

Tuotesarjat

EkoPharma

EkoPharma on kotimaisen luonnonkosmetiikan kirkas tähti, se on laadukas ja tunnustettu hoitolasarja, jolle on myönnetty FI-Natura-sertifikaatti.

Lue lisää →

Yon-Ka

Ranskalainen Yon-Ka edustaa klassista eteerisiin öljyihin pohjautuvaa hoitolakosmetiikkaa, joka tarjoaa hyviä tuloksia ihonhoitoon.

Lue lisää →

 

 

Ajanvaraus

Hoitola palvelee joustavasti sopimuksen mukaan, ja kätevintä on tehdä ajanvaraus sähköisen ajanvarauksen kautta. Mikä ajanvarauksessa tarjolla olevat ajat eivät käy sinulle, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse niin sumplitaan yhdessä, löydämme varmasti sopivan ajan. 

VARAA OMA SHOPPIAIKA

Halutessasi voit varata henkilökohtaisen shoppiajan sähköisestä ajanvarauksesta sinulle sopivaan aikaan. Lähtökohtaisesti henkilökohtainen shoppiaika on 15 minuuttia. Lämpimästi tervetuloa!