kauneuspilkku_logo-01.jpg
 
 

Kauneuspilkku Helsingin monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat kasvohoidot, vartalohoidot, jalkahoidot, sokeroinnit, manikyyrit, ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä ehostus- ja meikkipalvelut.

Olet lämpimästi tervetullut hemmoteltavaksi!


Ajankohtaista

Marraskuussa Yon-Kan klassikkohoito kasvoille:

  • Le Grand Classique 60 min 80 e (norm. 99 e)

  • Le Grand Classique 90 min 99 e (norm. 119 e)

  • Upeita Yon-Kan lahjasettejä kivoin hintaeduin itselle tai lahjaksi läheiselle

Lahjaideat isänpäivään su 11.11.:

  • Lahjakortti: esim. Le Grand Classique -kasvohoito sopii myös miehelle!

  • Ekopharman Men-linjan tuotteet -15 %

  • Yon-Kan tuotesetti miehelle 60 e (arvo 73 e)

Syksyn juhlakausi on käynnissä! Yon-Kan upeissa La vie en rose -tuoteseteissä ihanat tuotteet ja kivat edut:

  • Hydration - tehokosteuttava hoitosetti hellii syksyn ja talven aikana, 59 e. Setti sisältää normaalikokoisen tehokosteuttavan Hydra N1 -voiteen, minikokoisina Yon-Ka Lotion -kasvoveden sekä Hydra N1 -naamion ja lisäksi kauniin kosmetiikkalaukun. Etusi on että maksat vain Hydra N1 -voiteen hinnan ja minikokoiset tuotteet ja kosmetiikkalaukun saat lahjana.

  • Well Being -setti tuo hyvinvointia keholle, 69 e. Setti sisältää normaalikokoisina tuotteina Gommage Doux -vartalokuorinnan ja ihoa hellivän ja nopeasti imeytyvän Huile Detox -kuivaöljyn vartalolle. Etusi on, että saat tuotteet yhteishintaan -20 %:n alennuksella ja kosmetiikkalaukun lisäksi lahjana.

  • Anti-Wrinkle -setti ikääntyvän ihon hoitoon 136 e. Setti sisältää hoitavat ja ihon pintaa napakoittavat Time Resist -päivä- ja yövoiteet normaalikokoisina tuotteita. Etusi on, että saat Time Resist -voiteet -20 % alennuksella (norm. 170 e) ja kosmetiikkalaukun vielä lahjana.

  • Clear Skin Routine -tuotesetti epäpuhtaalle ja akneiholle 63 e (arvo 107 e). Setti sisältää matkakokoisen Gel Nettoyant -puhdistusgeelin, Juvenil-hoitotiivisteen aknenäppylöille ja tasapainottavan Creme 15 -hoitovoiteen normaalikokoisena. Etusi on, että maksat vain puhdistusgeelistä ja Juvenil-hoitotiivisteestä, Creme 15 -voiteen saat lahjana.

Shoppitunnit tiistaisin klo 17-19. Voit myös varata oman henkilökohtaisen shoppiajan ajanvarauksen kautta. Tervetuloa!

 

 

Tuotesarjat

EkoPharma

EkoPharma on kotimaisen luonnonkosmetiikan kirkas tähti, se on laadukas ja tunnustettu hoitolasarja, jolle on myönnetty FI-Natura-sertifikaatti.

Lue lisää →

Yon-Ka

Ranskalainen Yon-Ka edustaa klassista eteerisiin öljyihin pohjautuvaa hoitolakosmetiikkaa, joka tarjoaa hyviä tuloksia ihonhoitoon.

Lue lisää →

 

 

Ajanvaraus

Hoitola palvelee joustavasti sopimuksen mukaan, ja kätevintä on tehdä ajanvaraus sähköisen ajanvarauksen kautta. Mikä ajanvarauksessa tarjolla olevat ajat eivät käy sinulle, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse niin sumplitaan yhdessä, löydämme varmasti sopivan ajan. 

SHOPPITUNNIT TIISTAISIN TAI VARAA OMA SHOPPIAIKA

Joka viikon tiistaina klo 17–19 ovat shoppitunnit, jolloin ovet ovat auki ilman ajanvarausta – tai halutessasi voit varata henkilökohtaisen shoppiajan sähköisestä ajanvarauksesta sinulle sopivaan aikaan.