kauneuspilkku_logo-01.jpg
 
 

Kauneuspilkku Helsingin monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat kasvohoidot, vartalohoidot, jalkahoidot, sokeroinnit, manikyyrit, ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä ehostus- ja meikkipalvelut.

Olet lämpimästi tervetullut hemmoteltavaksi!


Ajankohtaista

Heinäkuussa on kesä hurmaavimmillaan. Silloin valvotaan kauniita kesäöitä, liotetaan varpaita rantavedessä, pujotetaan ahomansikoita heinänvarteen, riekutaan festareilla, skoolataan ystävien kanssa, grillataan mökillä, uidaan meressä, tehdään saunaan tuore vasta, pestään mattoja, seikkaillaan maailmalla, otetaan aikaa itselle ja nautitaan.

Heinäkuu on hyvää aikaa myös tarjota itselle hemmottelua ja tulla vaikka siihen kasvohoitoon, jota on jo pitkään suunnitellut. Tai ottaa kesä-Shellacit tai käydä jalkahoidossa :) Lämpimästi tervetuloa!

HYDRALESSENCE-KASVOHOITO ETUHINTAAN

Heinäkuussa tarjotaan iholle tehokosteutusta! Syväkosteuttava Hydralessence-kasvohoito koko heinäkuun ajan etuhintaan:

  • Hydralessence 60 min 89 e (norm. 109 e)

  • Hydralessence 90 min 105 e (norm. 129 e)

Kun iho tuntuu pintakuivalta, on paikallaan käydä kasvohoidossa, joka heleyttää ilmeen. Hydralessence on myös erinomainen hoito aurinkoloman jälkeen.

Hydralessence-kasvohoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, rakeettoman kuorinnan, naamiohieronnan höyryn alla, kevyen ihonpuhdistuksen, rentouttavan hieronnan kasvoille ja dekolteelle sekä toisena naamiona Masque Modelant peel off -naamion ja lopuksi seerumin ja hoitovoiteen. Hydralessence-kasvohoito tehdään ranskalaisella Yon-Ka-sarjalla.

EKOPHARMAN AURINKOSUOJAT -20 %

Nauti auringosta turvallisesti ja suojaa ihosi uv-säteiltä! Heinäkuussa kotimaisen Ekopharma-sarjan uv-suojatuotteet etuhintaan -20 %.

  • Herukka suojaava päivävoide 15 spf 27,60 e (norm. 34,50 e / 50 ml)

  • Herukka-aurinkovoide 30 spf kasvoille 27,60 e (norm. 34,50 e / 50 ml)

  • Herukka aurinkospray 30 spf kasvoille ja vartalolle 27,84 e (34,80 e / 100 ml)

NAAMIOT JA KUORINNAT -20 %

Heinäkuun ajan kaikki Ekopharman ja Yon-Kan kuorinnat ja naamiot -15 %.

CND VINYLUX -KYNSILAKAT -20 %

CND Vinyluxin kestäviä ja kauniita kynsilakkoja on ilo käyttää. Viime vuonna kauneustoimittajat valitsivat nämä parhaaksi kynsilakaksi ja ne voittivat lisäksi myös Kauneus & terveys -lehden kynsilakkatestin.

Heinäkuussa CND Vinylyxin kynsilakat -20 % eli 12,72 e / kpl (norm. 15,90 e / kpl)

EKOPHARMAN SUVISETTI 49,00 (arvo 66,40)

Ekopharman Suvisetti on kesän kätevin ihonhoitosetti! Näppärään pussukkaan on pakattu Herukka-linjan suojaava päivävoide 15 spf, ihonpuhdistukseen helppokäyttöinen Vadelma-misellivesi sekä uutuustuotteena virkistävä Vadelma-kasvosuihke. Näitäon vielä muutama tarjolla!

Ekopharman Suvisetti 49 e (arvo 66,40). Hintaetusi on 26 %.

 

 

Tuotesarjat

EkoPharma

EkoPharma on kotimaisen luonnonkosmetiikan kirkas tähti, se on laadukas ja tunnustettu hoitolasarja, jolle on myönnetty FI-Natura-sertifikaatti.

Lue lisää →

Yon-Ka

Ranskalainen Yon-Ka edustaa klassista eteerisiin öljyihin pohjautuvaa hoitolakosmetiikkaa, joka tarjoaa hyviä tuloksia ihonhoitoon.

Lue lisää →

 

 

Ajanvaraus

Hoitola palvelee joustavasti sopimuksen mukaan, ja kätevintä on tehdä ajanvaraus sähköisen ajanvarauksen kautta. Mikä ajanvarauksessa tarjolla olevat ajat eivät käy sinulle, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse niin sumplitaan yhdessä, löydämme varmasti sopivan ajan. 

VARAA OMA SHOPPIAIKA

Halutessasi voit varata henkilökohtaisen shoppiajan sähköisestä ajanvarauksesta sinulle sopivaan aikaan. Lähtökohtaisesti henkilökohtainen shoppiaika on 15 minuuttia. Lämpimästi tervetuloa!