kauneuspilkku_logo-01.jpg
 
 

Kauneuspilkku Helsingin monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat kasvohoidot, vartalohoidot, jalkahoidot, sokeroinnit, manikyyrit, ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä ehostus- ja meikkipalvelut.

Olet lämpimästi tervetullut hemmoteltavaksi!


Ajankohtaista

Talven keskellä iho nauttii hoitavista ja kosteuttavista marjauutteista ja marjasiemenöljyistä! Tammikuun etuna ovat Marjamatka-kasvohoidot, jotka tehdään kotimaisella Ekopharman luonnonkosmetiikalla:

Marjamatka 60 min 79 e (95 e)

Marjamatka 75 min 87 e (105 e)

Marjamatka 90 min 95 e (115 e)

Jokainen Marjamatka-kasvohoito räätälöidään yksilöllisesti ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan, valitse siis vain mieluisimman mittainen aika. Vinkiksi kuitenkin, että pisimmässä hoidossa ehtii tehdä pidemmän kaavan mukaan palauttavan ja rentouttavan kasvohieronnan. Anna vadelman, tyrnin, herukan ja karpalon helliä ihoasi! Varaa aikasi suoraan sähköisestä ajanvarauksesta.

Jos teit uudenvuodenlupuaksen, että hemmottelet itseäsi tänä vuonna enemmän, niin tästä on hyvä aloittaa, lämpimästi tervetuloa!

#kauneuspilkkuhelsinki #justbeyou #aikaaitselle

Loput Yon-Kan upeat La vie en rose -tuotesetit -20 %

  • Hydration - tehokosteuttava hoitosetti hellii syksyn ja talven aikana, hinta nyt 47,20 (59 e). Setti sisältää normaalikokoisen tehokosteuttavan Hydra N1 -voiteen, minikokoisina Yon-Ka Lotion -kasvoveden sekä Hydra N1 -naamion ja lisäksi kauniin kosmetiikkalaukun.

  • Well Being -setti tuo hyvinvointia keholle, hinta nyt 55,20 (69 e). Setti sisältää normaalikokoisina tuotteina Gommage Doux -vartalokuorinnan ja ihoa hellivän ja nopeasti imeytyvän Huile Detox -kuivaöljyn vartalolle.

  • Anti-Wrinkle -setti ikääntyvän ihon hoitoon, hinta nyt 108,80 (136 e). Setti sisältää hoitavat ja ihon pintaa napakoittavat Time Resist -päivä- ja yövoiteet normaalikokoisina tuotteita.

 

 

Tuotesarjat

EkoPharma

EkoPharma on kotimaisen luonnonkosmetiikan kirkas tähti, se on laadukas ja tunnustettu hoitolasarja, jolle on myönnetty FI-Natura-sertifikaatti.

Lue lisää →

Yon-Ka

Ranskalainen Yon-Ka edustaa klassista eteerisiin öljyihin pohjautuvaa hoitolakosmetiikkaa, joka tarjoaa hyviä tuloksia ihonhoitoon.

Lue lisää →

 

 

Ajanvaraus

Hoitola palvelee joustavasti sopimuksen mukaan, ja kätevintä on tehdä ajanvaraus sähköisen ajanvarauksen kautta. Mikä ajanvarauksessa tarjolla olevat ajat eivät käy sinulle, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse niin sumplitaan yhdessä, löydämme varmasti sopivan ajan. 

VARAA OMA SHOPPIAIKA

Halutessasi voit varata henkilökohtaisen shoppiajan sähköisestä ajanvarauksesta sinulle sopivaan aikaan. Lähtökohtaisesti henkilökohtainen shoppiaika on 15 minuuttia. Lämpimästi tervetuloa!