Helpoin kuorinta kotona: Yon-Kan Glyconight 10 % -kuoriva yönaamio heleyttää ja uudistaa ihoa

Yon-Ka-sarjan uutuustuote Glyconight 10 % on hedelmähapoin kuoriva yönaamio. Se kirkastaa, uudistaa ja tasoittaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia.

Tuotenimensä mukaisesti Glyconight 10 % -kuoriva yönaamio sisältää AHA- eli hedelmähapoista tehokkainta eli glykolihappoa. Se on vahva hedelmä- eli alfahydroksihappo (AHA-), jolla saa hyviä tuloksia ihonhoidossa, kun noudattaa huolellisesti käyttöohjeita.

Tämä medikaalisesta kuorinnasta innoituksensa saanut kuoriva yönaamio sisältää 10 % puhdasta glykolihappoa ja mahdollistaa täysin turvallisen AHA-kuorinnan kotona. Glykolihapon lisäksi tuote sisältää kosteuttavaa kasviperäistä glyseriiniä, ruskolevää, luomulaatuista aprikoosien siemenöljyä, luonnollisia polysakkarideja sekä Yon-Ka-sydämen eli laventelin, kurjenpolven, rosmariinin, sypressin ja timjamin eteeriset öljyt.

GLYCONIGHT+10_+MASK+-+EN.jpg

Glyconight 10 % -kuorivan yönaamion käyttöohje:

Levitä naamio illalla puhdistuksen ja kasvoveden laittamisen jälkeen ohueksi kerrokseksi kasvoille ja kaulalle yövoiteen tapaan. Anna vaikuttaa koko yön ajan. Huuhtele aamulla haalealla tai hieman viileällä vedellä. Laita kasvovesi ja käyttämäsi päivävoide. Huomioi, että erityisesti kevät- ja kesäkaudella on tarpeellista käyttää uv-suojaa sisältävää päivävoidetta tai aurinkosuojaa.

Ensimmäisillä käyttökerroilla voi iholla esiintyä pistelyä tai kihelmöintä (se on hedelmähappojen luonne eikä ole vaarallista) ja voimakkuudeltaan vaihtelevaa kuumotusta; nämä normaalit reaktiot häviävät tai heikkenevät käyttökertojen myötä.

Levittämällä dekolteelle myös sen iho tasoittuu ja näyttää uudistuneelta.

Glyconight 10 % -kuorivaa yönaamiota voi käyttää seuraavilla tavoilla:

1. Heleyttävänä yönaamiona 1-2 krt / vko (ei peräkkäisinä iltoina) tai jopa vain silloin tällöin: Saat heti aamuksi kirkkaamman ja heleämmän ihon. Tämä tapa sopii myös herkemmälle iholle. Hyvin herkälle iholle riittää kun tekee kuorinnan kaksi kertaa kuukaudessa eli kerran joka toinen viikko.

TAI

2. Pika- tai ylläpitokuuri: joka toinen ilta yhden viikon ajan. Toista maksimissaan ylläpitokuuri maksimissaan kerran kuukaudessa.

TAI

3. Tehokuuri (1–2 kuukautta): 1. viikolla joka toinen ilta ja sitä seuraavilla viikoilla joka ilta. Toista kuuri 2–3 kertaa vuodessa.

Glyconight 10 % -kuorivan yönaamion käyttötavat sopivat kaikille ihotyypeille (normaali, seka, rasvoittuva ja kuiva iho), mutta herkälle iholle sopii parhaiten ensimmäinen käyttötapa.

Hedelmähappokuorinnat ovat suosittuja hoitolahoitoja - näin myös Kauneuspilkussa. Kauneuspilkun suosituimmat hoidot (Yon-Ka-sarjan tuottein tehtävät Le Grand Classique ja Alpha-Vital sisältävät hedelmähappokuorinnan, ja AHA-kuorintoja käytetään ihon tilanteen mukaan myös Ekopharmalla tehtävissä Marjamatka-hoidoissa). Ammattikäytössä hoitolassa olevat hedelmähappokuorinnat ovat pitoisuuksiltaan huomattavasti voimakkaampia kuin ihonhoidon kotikäyttöön tarkoitetut AHA-kuorinnat. Silti myös kotikäyttöön suunnitellut tuotteet ovat tehokkaita ja antavat hyviä hoitotuloksia, kun noudattaa käyttöohjeita.

Kuorivan yönaamion vaikuttavat ainesosat:
- 10 % puhdas glykolihappo (synteettinen) / kuoriva, anti-agevaikutteinen ja tasoittava vaikutus
- luonnolliset polysakkaridit - rauhoittaa
- kasviperäinen glyseriini - kosteuttaa
- luomulaatuinen aprikoosinsiemenöljy - kirkastaa
- ruskolevä - kirkastaa
- Yon-Ka-sydän (laventelin, rosmariinin, kurjenpolven, timjamin ja sypressin eteeriset öljyt) - tasapainottaa ja rauhoittaa

Yon-Ka Glyconight 10 % -kuoriva yönaamio 50 ml / 65 e