Kauneuspilkku Helsingin jalkahoidot

Hyvin hoidetuilla jaloilla jaksaa kulkea! Jalkahoito räätälöidään aina yksilöllisesti. Varaa ajanvarauskalenterista vain haluamasi hoidon kesto. Jalkahoidon sisältö suunnitellaan yksilöllisesti hoidon alussa, mutta toiveistasi voit kertoa jo ajanvarauksen yhteydessä lisätietoihin.

 • Jalkahoito
  60 min 79 €

 • Jalkahoito
  75 min 89 €

Jalkahoito sisältää aina puhdistavan ja virkistävän jalkakylvyn tai kylpyhauteen. Muutoin jalkahoidon sisältö riippuu siitä, millaista hoitoa jalkasi tarvitsevat. Jalkahoito voi mahdollisesti sisältää kynsien lyhennyksen ja viilauksen, kynsinauhojen hoidon, mahdollisten kovettumien ja sarveistumien poistamisen – ja jos aikaa riittää niin esimerkiksi kuorinnan, jalkojen hieronnan tai varpaan kynsien lakkauksen. Mikäli jaloissa ei ole paljonkaan rapsuteltavaa, vaan ne kaipaavat pikemmin hemmottelua ja kosteutusta, voidaan vaikka tehdä todellinen spa-hoito, joka sisältää jalkakylvyn, kuorinnan ja hieronnan. 

 • jalkahoito Shellac-kestolakkauksella
  90 min 105 €

Jalkahoito sisältäen yksivärisen Shellac-kestolakkauksen. Huomaathan, että mikäli samassa yhteydessä poistetaan vanha Shellac-lakkaus, tulee poistolle varata oma aika. 

 • Shellac-kestolakkaus varpaankynsiin
  45-60 min 50 €

Shellac-kestolakkaus varpaankynsiin sisältää kynsien viilauksen ja muotoilun sekä kauniin ja kestävän yksivärisen Shellac-kestolakkauksen. Huomaathan, että mikäli samassa yhteydessä poistetaan vanha Shellac-lakkaus tulee poistolle varata oma aika. 

 • shellac-kestolakkauksen poisto
  15-20 min 19 €

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.