Tuotesarjat

Kauneuspilkku Helsingissä asiakkaiden valittavana on kaksi korkealaatuista, mutta keskenään hyvin erilaista hoitolasarjaa. Näistä monipuolisista ammattikosmetiikan sarjoista löytyvät tuotteet kaikille ihotyypeille, myös erilaisten iho-ongelmien ja herkän ihon hoitoon. Ehostustuotteissa on valittu Kauneuspilkku Helsingin valikoimaan toimiviksi todettuja meikkejä luonnonkosmetiikan sarjoista. 

kuorinnat-1.jpg

EkoPharma

EkoPharma on kotimaisen luonnonkosmetiikan kirkas tähti, se on laadukas ja tunnustettu hoitolasarja, jolle on myönnetty FI-Natura-sertifikaatti. Valmistaja on Naviter ja tuotteet valmistetaan Helsingin Herttoniemessä, joten kyseessä on myös lähikosmetiikan huippusarja. EkoPharman tuotteiden aktiiviaineet tulevat kotimaisista marjoista. Vadelman, herukan, karpalon, tyrnin ja hillan siemenöljyt ja marjauutteet ovat hellävaraisuudestaan huolimatta tehokkaita ja sopivat myös herkälle iholle.

GAMME_RANGE.jpg

 

Yon-Ka

Ranskalainen Yon-Ka edustaa klassista eteerisiin öljyihin pohjautuvaa ylellistä hoitolakosmetiikkaa, joka tarjoaa hyviä tuloksia ihonhoitoon. Fytoaromaattisen tuotesarjan sydän on viiden eteerisen öljyn yhdistelmässä (laventeli, rosmariini, timjami, sypressi ja kurjenpolvi).

 

 
 

 

Alima Pure ja Kjaer Weis

Meikki- ja ehostustuotteet ovat tarkkaan harkittu valikoima luonnon- ja mineraalikosmetiikan parhaimmistoa. Hoitolasta löytyvät tuotteet niin kevyen päivämeikin kuin juhlavan iltaehostuksenkin tekoon, esim. Alima Puren mineraali-meikkipohjat, poskipunat ja luomivärit sekä Kjaer Weisin pigmenttirikkaat kestävät ripsivärit ja upeat huulimeikit.

p2395828829-o951158767-4.jpg