Vartalohoidot

Kauneuspilkku Helsingin signature-vartalohoidot

 • Kauneuspilkku Hot Stone -lämminkivihieronta
  75 min 115€ / 90 min 125 €

Rentouttava, kokonaisvaltainen lämminkivihieronta kasvoille ja vartalolle. Lämminkivihieronnasta on tullut oikea suosikkihoito eikä ihme. Hoitava vartaloöljy ja lämpimät kivet tekevät hieronnasta kokonaisvaltaisen elämyksen, jolla on myös suotuisa vaikutus kehon verenkiertoon ja nesteaineenvaihduntaan. Lempeä voi olla myös tehokas – kuten tämä lämminkivihieronta on. Upea hoito erityisesti viileämpinä vuodenaikoina.
 

 • Timeless Classique
  60 min 99 € / 75 min 115 €

Ajaton klassikko on nimensä mukaisesti vartalolle ylellinen klassikkohoito, joka sisältää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa elvyttävän kuivaharjauksen ja palauttavan ja täydellisesti rentouttavan vartalohieronnan klassisen hieronnan ottein kosteuttavalla ja hoitavalla vartaloöljyllä.
 

 • Bamboo Relax
  75 min 115 €

Bambuhieronta vartalolle ja kasvoille helpottaa kehon jännitystiloja ja tyynnyttää arjen kiireiden keskellä. Hieronnan voimakkuus säädetään asiakkaan toiveiden ja kehon tarpeiden mukaan, bambuhieronta tehdään tavallisesti lempein sivelyrullauksin, mutta se voidaan tehdä myös napakammin lihaksiin ja lihaskalvoihin eli faskioihin syvemmin vaikuttavin liikkein.

Vartalohoidot myös hajusteherkille tai hajusteettomia hoitoja suosiville asiakkaille! Huomaathan että Kauneuspilkku Helsingin omat signature-hoidot voidaan tehdä myös useimmille sopivalla hajusteettomalla vartaloöljyllä. Kerro ajanvarauksen yhteydessä toiveestasi.


Yon-Kan signature-vartalohoidot

Yon-Ka-sarjan tänä keväänä uudistuneet Aroma-Fusion-vartalohoidot vievät kehon aistimatkalle joko Ranskan Provenceen, Polynesian auringon alle, havumetsään seetri- ja sypressipuiden alle tai Korsikan saarelle energisoivien sitrustuoksujen maailmaan. Hoidon voit valita joko kuorinnan kanssa (90 min) tai ilman kuorintaa (60 min).

Aroma-Fusion-vartalohoidot voidaan toteuttaa myös asiakaskohtaisin räätälöinnein ja siitä sovitaan hoidon alussa. Huomaathan että halutessasi myös Aroma-Fusion vartalohoidot voidaan toteuttaa hajusteettomin tuottein.
 

 • Aroma-Luxe
  60 min 99 € ilman kuorintaa / 90 min 129 € kuorinnan kanssa

Yon-Kan perinteinen kokovartalohieronta, jonka aikana arjen huolet on helppo laittaa taka-alalle. Tässä täysin käsin tehtävässä hieronnassa aineenvaihdunta vilkastuu ja hoidon jälkeen kehosi tuntuu puhdistuneelta ja rauhoittuneelta. Hoidon eteeriset öljyt laventelista ja italianolkikukasta vievät sinut aistimatkalle Ranskan Provencen laventelipelloille. Mikäli valitset 90 minuutin pituisen hoidon kuorinnan kanssa, tehdään ennen hierontaa sokerikuorinta.
 

 • Aroma Sculptant
  60 min 99 € ilman kuorintaa / 90 min 129 € kuorinnan kanssa

Vartalonpiirteitä muotoileva hieronta vie tunnelmaltaa raikkaaseen havumetsään seetri- ja sypressipuiden alle. Aroma-Sculptant sisältää käsin tehtävän kokovartalohieronnan, sekä muotoilevan bambuhieronnan jaloille. Hoidon sisältämät eteeriset öljyt tehostavat kehon rasva-aineenvaihduntaa ja kiinteyttävät ihoa. Mikäli valitset 90 minuutin pituisen hoidon kuorinnan kanssa, tehdään ennen hierontaa sokerikuorinta.

 • Aroma-Relax
  60 min 99 € ilman kuorintaa / 90 min 129 € kuorinnan kanssa

Tässä hoidossa pääset rentoutumaan Polynesian auringon alle tiarekukan ja jasmiinin tuoksun keskelle. Hoitoon sisältyy kokovartalohieronta sekä lämminkivihieronta selälle, mikä sekä rentouttaa että helpottaa selän alueen jännitystiloja. Mikäli valitset 90 minuutin pituisen hoidon kuorinnan kanssa, tehdään ennen hierontaa sokerikuorinta.

 • Aroma-Energy
  60 min 99 € ilman kuorintaa / 90 min 129 € kuorinnan kanssa

Tämä on hoito energiaa kaipaavalle! Korsikan saaren mandariinin sekä appelsiinin eteeriset öljyt virkistävät ja kohottavat mieltä, auttavat rentoutumaanja  vähentävät stressin tunnetta. Hoitoon kuuluu kokovartalohieronnan lisäksi käsien- ja jalkojen energiapistehieronta. Mikäli valitset 90 minuutin pituisen hoidon kuorinnan kanssa, tehdään ennen hierontaa sokerikuorinta..

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.