Kasvohoidot

Marjamatka-kasvohoidot EkoPharman luonnonkosmetiikalla

EkoPharma on kotimaisen luonnonkosmetiikan kirkas tähti, se on laadukas ja tunnustettu hoitolasarja, jolla on FI-Natura-sertifikaatti. Tuotteet valmistetaan Helsingin Herttoniemessä, joten kyseessä on myös lähikosmetiikan huippusarja. EkoPharman Marjamatka-peruskasvohoidot räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Ne toteutetaan EkoPharman kotimaisiin marjoihin perustuvin ihonhoitolinjoin. Vadelma, herukka, karpalo ja tyrni hoitavat ja suojaavat ihoa, ja sopivat myös herkkäihoisille.

Alkunalyysin perusteella valitaan juuri sinun ihosi tarpeisiin sopiva kasvohoitokokonaisuus. Yksilöllisesti räätälöity Marjamatka-kasvohoito sisältää  alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, erikoisnaamion, seerumin ja hoitovoiteen. Hoitoon voidaan tarvittaessa yhdistää mekaaninen ihonpuhdistus. Voit valita kasvohoidon haluamasi keston mukaan. 75 ja 90 minuutin kestoisissa kasvohoidoissa hemmottelevan ja rentouttavan kasvohieronnan osuus on huomattavasti pidempi kuin 60 minuutin hoidossa, joka sekin sisältää lyhyen kasvohieronnan.

 • EkoPharman Marjamatka-kasvohoito 
  60 min 95 € / 75 min 105 € / 90 min 115 €

Kasvohoito myös hajusteherkille tai hajusteetonta kosmetiikkaa suosiville asiakkaille! EkoPharman kasvohoito voidaan halutessa toteuttaa myös kokonaan hajusteettomin Herukka-linjan tuottein.


Ylelliset Yon-Ka-sarjan signature-kasvohoidot

Ranskalainen eteerisiin öljyihin pohjautuva Yon-ka on klassinen ja ylellinen fytoaromaattinen hoitolasarja, jonka laajasta valikoimasta löytyvät laadukkaat hoitolahoidot ja kotihoitotuotteet jokaiselle ihotyypille ja myös vaativan ihon tarpeisiin. Yon-Kan sydämen muodostaa viiden eteerisen öljyn (laventeli, sypressi, rosmariini, timjami , kurjenpolvi) yhdistelmä. Vuonna 1954 perustettu perheyritys pitää laatukosmetiikkansa valmistuksen omissa käsissään, tuotteet valmistetaan omassa tehtaassa suur-Pariisin alueella.
 

 • Le Grand Classique
  60 min 99 € / 90 min 119 €

Täydellinen kasvohoito, joka sekä puhdistaa että rentouttaa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, rakeettoman kuorinnan, Active Micro Peel -hedelmähappokuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, silmänympäryksen, kasvojen, ihon tarpeiden mukaisen naamion ja ihotyypin mukaisen hoitovoiteen. Mikäli et ole aikaisemmin tai pitkään aikaan käynyt kasvohoidossa, Le Grand Classique on silloin nappivalinta. 90 minuutin kasvohoidossa tehdään pitkä, rentouttava ja kasvojen pinta- ja mikroverenkiertoa aktivoiva hieronta, kasvoille ja dekolteelle. Le Grand Classique on myös hyvä hoito silloin, kun iho tarvitsee syväpuhdistusta vaikkapa komedoaknen hoitamiseen ja sopii myös nuorille.
 

 • Hydralessence
  60 min 109 €

Syväkosteuttava kasvohoito. Kun ihon pinta tuntuu kireältä, pintakuivalta tai hilseilevältä, saadaan kosteuttavalla Hydralessence-kasvohoidolla iho jälleen tuntumaan kimmoisalta, joustavalta ja pehmeältä.

Yon-Ka-hoidot ihon erityistarpeisiin

 • Alpha-Vital
  60 min  109 €

Kirkastava ja uudistava hedelmähappokasvohoito, joka asiakkaiden keskuudessa kulkee myös lempinimellä Tuhkimo-hoito. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, rakeettoman kuorinnan, tehokkaan syväkuorinnan Alpha-Exfoliateur-hedelmähapoilla, silmänympäryksen, kasvojen, kaulan ja dekolteen hieronnan, ylellisen ja kosteuttavan Masque Modelant -peel off -naamion sekä ihotyypin mukaisen hoitovoiteen. Kun tuntuu että stressi näkyy kasvoissa ja tuntuu, niin silloin on aika hakea virkistystä ja elinvoimaa Alpha-Vital-hoidosta. Alpha-Vital-kasvohoito on myös erinomainen ihon tarpeiden päivityshoito vuodenaikojen vaihtuessa.
 

 • Sensitive
  60 min 109 €

Lempeä mutta tehokas herkän ja herkistyneen ihon erikoiskasvohoito, joka rauhoittaa herkkää, ärtynyttä, punoittavaa tai väliaikaisesti herkistynyttä ihoa. Lähes kaikkien iho herkistyy joskus, esimerkiksi suurten lämpötilojen vaihtelun seurauksena. Sensitive-kasvohoito sopii myös useimmille hajusteherkille.
 

 • Time Resist
  60 min 129 €

Ihon pintaa napakoittava ja juonteita silottava Time Resist -kasvohoito on suunnattu erityisesti yli 45-vuotiaille.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.